På denne siden finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene rundt produktene våre og hvordan du handler i butikken. Er det noe du lurer på som du ikke finner her så er det fint om du tar kontakt med oss.

Levering og frakt

  • Hvilke leveringsalternativer finnes?

    Selv om vi er en liten bedrift gjør vi vårt beste for å gjøre levering eller henting så enkelt som mulig for deg. Vi har derfor flere alternativer avhengig av produkter, leveringstidspunkt eller om du kan hente selv. De forskjellige alternativene er beskrevet nedenfor.

    Hente selv

    Alle kan velge å hente sin bestilling hos oss uten ekstra kostnad. Ønsket dag og tidspunkt (morgen eller ettermiddag) angis ved bestilling. Kart med vår adresse finner du nedenfor

    Norgespakken

    Hvis alle produktene på en gitt bestilling kan sendes i posten vil dette alternativet bli tilgjengelig. Dette koster (for 2018) 145 kroner og vi sender sporingsinformasjon slik at du kan følge med på pakken. For å se en oversikt over hvilke produkter som kan sendes i posten, trykk her.

    Levering i Trondheim

    Hvis du har postnummer mellom 7000 og 7099 tilbyr vi levering på dør. Merk at det er forskjellige priser og tilgjengelige leveringstidspunkt avhengig av om du ønsker levering på dagtid eller kveldstid. Detaljer finnes på bestillingssiden før betaling.

  • Hvorfor kan jeg kun avtale henting eller levering på enkelte dager?

    Vi leverer kun på ordinære ukedager og ikke helg eller helligdager. I enkelte uker (slik som påske og jul) er det også begrensede alternativer tilgjengelig. Merk også at vi krever 2 dagers produksjonstid på alle bestillinger, det vil si at en bestilling som gjøres på mandag tidligst kan leveres eller hentes på onsdag.

  • Hvorfor koster det ekstra å få levert varer på dagtid?

    Vi benytter bud til levering av varer på dagtid og må forholde oss til de til enhver tid gjeldende priser i markedet. Vi tilbyr også levering på kveldstid som et rimeligere alternativ der vi ikke er avhengige av bud.

Produkter

  • Hvordan steker jeg frosne cookies?

    Trykk her for å se vår anbefalte fremgangsmåte

  • Kan produktene fryses?

    Ja, alle produktene våre kan fryses. Nedenfor finner du tips om hvordan det best gjøres:

    Kaker

    • Ta bort bær / frukt som er brukt til pynt
    • Sett kaken åpent i fryseren til glasuren er frosset stiv
    • Dekk kaken tett med tykk plastfolie eller plasser den i en frysepose, pass på å få ut så mye luft som mulig
    • Når kaken skal tines igjen fjernes plastfolie / pose før kaken tines
    • La den stå i romtemperatur til den er myk gjennom

    Cookies

    • Legg cookiene i en frysepose og få ut så mye luft som mulig før de fryses
    • Har du en vakuum-maskin fungerer dette også bra
    • Cookiene kan tines i ovnen når de skal spises (125°C i 5-10 minutter)

    Pie Bars

    • Legg barene i en frysepose og få ut så mye luft som mulig. Hvis de er myke (for eksempel lime bars) kan et stykke kartong beregnet for mat legges under før frysing
    • Når barene skal tines tas de ut av emballasjen og settes i romtemperatur til de er myke
  • Kan cookies varmes på nytt?

    Så klart! 125°C i 5 minutter (7-10 minutter hvis frosne) er vanligvis tilstrekkelig. Varmluft kan gjerne brukes hvis ovnen har dette.

Allergier

  • Hvordan merkes allergener?

    Vi gjør vårt ytterste for å merke alle produkter med allergener i henhold til gjeldende regelverk. Alle produkter har informasjon om ingredienser her på nettsidene og på emballasjen og allergener er i begge tilfeller merket med fet skrift.

  • Er noen av produktene gluten- og laktosefrie?

    Ja, vi har flere produkter som kan bestilles uten gluten og laktose. Disse er merket på følgende måte

     Finnes også i gluten- og laktosefri variant

    En oversikt over alle produktene som kan bestilles uten gluten og laktose finnes her.

  • Hvordan sier jeg fra om allergier?

    Hvis du bestiller her i nettbutikken er det fint om eventuelle allergier beskrives på bestillingssiden i boksen merket Ordrenotater. Gjøres bestilling på mail eller telefon opplyser du om det da.